keskiviikko 25. elokuuta 2010

Perustin uuden blogin, josta voi seurata kuinka kasvivärjäysprojekti edistyy. Nämä kuvat on minun värjäyskokeiluista, mutta tarkoitus on tuoda tänne myös kasvivärjäyskurssin värjäykset.

Terkuin Tuija

3 kommenttia:

 1. Äkin kankurit tänne opastivat. Värjäysblogi - ei hassumpaa! Meitä luonnon värjäykseen hurahtaneita on aina vain enemmän ja enemmän. Otan sinut heti seurantaan readeriin ja varmasti palaan takaisin.
  Voih! minä en saa tänne blogini osoitetta ja kirjaudun nyt googletililläni, mutta sitä kautta et löydä minun värjäyskuvia, joten laitan tähän osoitteen:
  http://leena.ukkolanakat.net

  VastaaPoista
 2. Heippa Tuija
  Olen minä töppö, kun en heti hoksannut että tämä uusi blogi onkin sinun. Upean ulkoasun olet saanut aikaseksi.
  Värit langoissa ovat ovat heleitä ja hienosti valmistaudut tulevaan. Kaikkea hyvää kurssille ja upeita lankoja teille kaikille! Tiukasti seuraan readerin kautta.

  VastaaPoista
 3. Heippa Leena!
  Olen jo monesti vieraillut sinun sivuillasi ja varsinkin viimeaikoina värjäyksen tiimoilta.Olen vain ollut laiska jättämään kommentteja! Googlen kautta löytyy kaikenlaista ja toisten värjäreiden kautta taas pääsee vaikka minne. Tähän blogiin irrotin omasta käsityöblogistani värjäysosan kurssilaisia silmälläpitäen, näin heidän on helpompi se löytää ja ehkä osa kutojistakin inostuisi tulemaan kurssille! Nuo muutkin ovat minun pitämien kansalaisopiston kurssien blogeja! Terkuin Tuija

  P.S Täytyy miettiä miksi tässä ei pääse nimellä kirjautumaan!

  VastaaPoista